omslagfoto

Welkom op de website van BSGO Victor Van de Walle!

affiche tweede periode
WELKOM

Graag naar school komen, graag leren, graag lezen en werken, graag spelen, graag samenwerken. Graag leven en beleven, graag zien en graag gezien worden, … Kids with a big smile!

Deze nieuwe verscheiden generatie verdient de nodige kansen om graag te leren, verdient succeservaringen, verdient dat goede gevoel. Hiervoor staat een gemotiveerd leerkrachtenteam en een sterk zorgteam elke dag paraat.

Een open en positief leerklimaat met gemotiveerde mensen is goud waard om dit alles te kunnen verwezenlijken. De ruimte geven om te groeien in hun persoonlijkheid van kleine kleuters naar grote respectvolle tieners is wat ze nodig hebben.

GO! Victor Van de Walle biedt die kansen op en top… Met een hart voor iedereen!

 

Logo
CONTACT & INFO

BSGO Victor Van de Walle
Brusselsesteenweg 168
2800 Mechelen
015 41 51 80
directie@victorvdw.be
secretariaat@victorvdw.be
zorg@victorvdw.be

 

VVDW

Nieuwtjes

Corona-update: 18 februari 2021

Warme maaltijden: Vanaf donderdag 28 januari is het niet meer mogelijk om warm te eten op school. Deze maatregel blijft tot nader order gelden.

Fruitbedeling: Er zal tot nader onder geen fruit meer bedeeld worden aan onze leerlingen. Prober zelf wel een stukje fruit mee te geven met uw zoon/dochter.

Mondmaskers bij besmetting in 3e graad: Vanaf vandaag zullen in alle basisscholen de leerlingen uit het 5e en 6e leerjaar mondmaskers moeten dragen wanneer er een besmetting is in de klas.
Van zodra dit het geval is, brengen wij u uiteraard steeds meteen op de hoogte.

Indien er geen besmetting is, dragen de leerlingen geen mondmasker.

Nieuwe inschrijvingen kinderen geboren in 2019: Er mogen geen opendeurdagen meer doorgaan zolang we in fase oranje blijven hangen. Er mogen ook geen fysieke rondleidingen voor nieuwe ouders/leerlingen ingepland worden.

Op het tabblad 'Info - Inschrijvingen' vindt u alle informatie omtrent nieuwe inschrijvingen in onze school. Wil je je kind inschrijven in onze school? Meld je dan digitaal aan tussen 1 maart (12 uur) en 26 maart (12 uur).

 

Warme kleren: Voor de veiligheid van uw kinderen is het belangrijk dat we de ganse dag de lokalen verluchten. Door deze verluchting is het vaak kouder in de klassen dan we normaal zijn. Kleed uw kind dus warm aan!

Trooper: Denken jullie nog eens aan Trooper? Doe je online aankopen via Trooper. Deze verbindt u door met de desbetreffende online webshop en zorgt voor centjes voor onze school. Alvast bedankt aan alle ouders die reeds de weg naar Trooper gevonden hebben!

Kalender
ma di wo do vr za zo
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28