Inschrijvingen

Inschrijvingen kleuters 2019

CORONA-UPDATE: Er mogen geen opendeurdagen meer doorgaan zolang we in fase oranje blijven hangen. Er mogen ook geen fysieke rondleidingen voor nieuwe ouders/leerlingen ingepland worden.

Digitale aanmeldingsperiode voor alle kinderen

De digitale aanmeldingsperiode voor alle kinderen werd afgesloten. De bekendmaking van de resultaten gebeurt op 23 april. Ouders kunnen het resultaat raadplegen op het ouderportaal van het aanmeldsysteem en zullen een e-mail ontvangen. Ouders zonder eigen e-mailadres krijgen het resultaat per brief toegestuurd.

De toegewezen school zal u daarna contacteren voor de inschrijving van uw kind. Dit gebeurt tussen 3 mei en 26 mei.

Vrije inschrijvingen

Vrije inschrijvingen vanaf 07 juni.

LOP

Benieuwd naar het nieuwe klasje voor jullie jongste spruit?

Juf Sylvie, de juf van de peuterklas, toont jullie hoe de klas eruit ziet. Ze doet dit niet alleen. Kijk maar eens wie haar helpt tijdens de rondleiding in de klas...

Inschrijvingen voor het huidige schooljaar (2020-2021)

Kleuters mogen naar school komen vanaf de dag dat ze 2 jaar en 6 maanden oud zijn, meer bepaald op de eerstvolgende instapdatum. Kleuters die 2 jaar en 6 maanden worden op een instapdatum, worden die dag in het kleuteronderwijs toegelaten.
Kleuters vanaf 3 jaar en kinderen voor de lagere school kunnen het hele jaar door ingeschreven worden.

U kan steeds terecht voor inlichtingen en/of inschrijvingen bij het schoolsecretariaat, liefst na een seintje via mail secretariaat@victorvdw.be of telefonisch 015 41 51 80.

Mee te brengen bij inschrijving: kids-ID, ISI+ of klevertje mutualiteit.

 

naar school