Inschrijvingen

Inschrijvingen kleuters 2019

CORONA-UPDATE: Er mogen geen opendeurdagen meer doorgaan zolang we in fase oranje blijven hangen. Er mogen ook geen fysieke rondleidingen voor nieuwe ouders/leerlingen ingepland worden.

Voorrangsperiode inschrijvingen broers en zussen en kinderen van personeel

van 11 januari – 22 januari

De inschrijvingen gebeuren in de school (tijdens de schooluren). Ouders die de voorrangsperiode missen, kunnen nadien deze voorrang niet meer doen gelden.

LOP FLYER

Digitale aanmeldingsperiode voor alle kinderen

digitaal aanmelden vanaf 1 maart (12u) tot 26 maart (12u)

In deze periode kan je je kind digitaal aanmelden voor de school van je voorkeur via www.kiesjeschool.be voor alle basisscholen van de LOP-regio Mechelen. Er staat geen maximum op het aantal scholen dat je kan noteren als voorkeursschool.

affiche tweede periode

Bekendmaking resultaten

bekendmaking op 23 april
van 03 mei – 26 mei inschrijving met toewijzing

Ouders kunnen het resultaat raadplegen op het ouderportaal van het aanmeldsysteem en krijgen een e-mail. Ouders zonder eigen mailadres krijgen het resultaat per brief toegestuurd.

Vrije inschrijvingen

Vrije inschrijvingen vanaf 07 juni.

LOP

Benieuwd naar het nieuwe klasje voor jullie jongste spruit?

Juf Sylvie, de juf van de peuterklas, toont jullie hoe de klas eruit ziet. Ze doet dit niet alleen. Kijk maar eens wie haar helpt tijdens de rondleiding in de klas...

Inschrijvingen voor het huidige schooljaar (2020-2021)

Kleuters mogen naar school komen vanaf de dag dat ze 2 jaar en 6 maanden oud zijn, meer bepaald op de eerstvolgende instapdatum. Kleuters die 2 jaar en 6 maanden worden op een instapdatum, worden die dag in het kleuteronderwijs toegelaten.
Kleuters vanaf 3 jaar en kinderen voor de lagere school kunnen het hele jaar door ingeschreven worden.

U kan steeds terecht voor inlichtingen en/of inschrijvingen bij het schoolsecretariaat, liefst na een seintje via mail secretariaat@victorvdw.be of telefonisch 015 41 51 80.

Mee te brengen bij inschrijving: kids-ID, ISI+ of klevertje mutualiteit.

 

naar school