omslagfoto

Welkom op de website van BSGO Victor Van de Walle!

trooper
WELKOM

Graag naar school komen, graag leren, graag lezen en werken, graag spelen, graag samenwerken. Graag leven en beleven, graag zien en graag gezien worden, … Kids with a big smile!

Deze nieuwe verscheiden generatie verdient de nodige kansen om graag te leren, verdient succeservaringen, verdient dat goede gevoel. Hiervoor staat een gemotiveerd leerkrachtenteam en een sterk zorgteam elke dag paraat.

Een open en positief leerklimaat met gemotiveerde mensen is goud waard om dit alles te kunnen verwezenlijken. De ruimte geven om te groeien in hun persoonlijkheid van kleine kleuters naar grote respectvolle tieners is wat ze nodig hebben.

GO! Victor Van de Walle biedt die kansen op en top… Met een hart voor iedereen!

 

Logo
CONTACT & INFO

BSGO Victor Van de Walle
Brusselsesteenweg 168
2800 Mechelen
015 41 51 80
directie@victorvdw.be
secretariaat@victorvdw.be
zorg@victorvdw.be

 

VVDW

Nieuwtjes

5 oktober 2021: Scholenveldloop

Morgen, woensdag 6 oktober is het scholenveldloop. We hebben maar liefst 87 ingeschreven leerlingen. U zorgt zelf voor het vervoer van uw zoon/dochter. We spreken allemaal af om 13u aan het rondpunt aan de ingang van de Nekker, waarna we allen samen naar het wedstrijdparcours gaan. De leerlingen die deelnemen krijgen morgenmiddag hun turn-T-shirt mee naar huis. Gelieve dit donderdag terug mee naar school te brengen. Wij kijken er enorm naar uit om voor onze VVDW'ers te supporteren! Jullie ook?

21 september 2021: Wist-je-datjes

  • Wist je dat onze tweede kleuterklas vandaag op kabouterwandeling ging naar het Tivolipark? Pret verzekerd en ook het zonnetje was van de partij. Eindelijk nog een keertje terug op pad kunnen gaan.
  • Wist je dat onze school meedoet aan 'Breng je sportclub naar school' op woensdag 29 februari. We maken kans om een geldprijs te winnen om sportmateriaal aan te kopen. Iedereen dus extra moeite doen om in sportoutfit naar school te komen.
  • Wist je dat de infomomenten voor de eerste peuterklas op de website ingepland staan?
  • Wist je dat er alleen maar positieve reacties komen op onze Schoolstraat? Zo rustig om de kinderen 's ochtends aan de poort af te zetten. Bedankt aan alle ouders, aan alle buurtbewoners en aan ons stadsbestuur voor de vlotte samenwerking.

20 september 2021

Vanaf vandaag start onze school met het Schoolstratenproject. We zijn hierdoor de elfde Mechelse basisschool met een schoolstraat. Samen met het stadsbestuur, de ouders, de leerkrachten en de leerlingen zetten we ons in voor een vlotte en veilige toegang naar de schoolpoort.
Het charter voor veilige schoolomgevingen werd ook ondertekend. We sturen uiteraard bij waar nodig tijdens het verloop van het traject tot de kerstvakantie.

Uren schoolstraat:
Ma – vrij: 8u – 8u30
Ma – din – don – vrij: 15u – 15u30
Woe: 11u55 – 12u25

#schoolstraat #vvdw #veilignaarschool

19 september 2021

Vrijdag was het de vijftiende strapdag. Onze leerlingen hebben superleuke activiteiten gedaan in het teken van verkeer. Ook het mooie weer was van de partij. Op de pagina 'nieuwtjes' vind je de aftermovie terug. #strapdag #laatdeautoeensthuis #vvdw #stappenentrappen

7 september 2021

Vrijdag 17 september staat de 15de Strapdag op de schoolkalender. Op deze dag stappen en trappen duizenden leerlingen naar school. De auto blijft op stal met een aangename, rustige schoolomgeving tot gevolg.
Onze leerkrachten voorzien een superleuke dag met onder andere een fietswash, luchtfietsen, een traagste WK-slakkenrace en nog veel meer.

Laten jullie de auto ook thuis en komen jullie met de fiets of te voet?

 

Kalender
ma di wo do vr za zo
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30