Nieuwtjes

 

 

Winter 2021: Warme kledij!

We horen het steeds vaker “bij uitzonderlijke tijden horen uitzonderlijke maatregelen”.

Een goede ventilatie is zeer belangrijk in de preventie voor de verspreiding van het COVID virus. Men vraagt ons om de ramen in de lokalen voortdurend open te zetten, hetzij op klapstand, zodat er tijdens de lessen een constante circulatie is van verse buitenlucht. Op dit moment is lesgeven in een gesloten lokaal niet aan de orde. Dus ook bij het koudere weer zullen wij moeten ventileren.

Ondanks dat de verwarming aanstaat zal het dus niet altijd even warm zijn in de klassen. Wij vragen daarom om uw kind goed, warm aan te kleden. Doe dit liefst in verschillende laagjes of steek gerust een extra trui in de boekentas. Samen proberen we het virus te verslaan.

laagjes

 

Wij zitten op Trooper!

Iedereen doet het wel eens: online shoppen! HET moment om Trooper aan jullie voor te stellen.

Bij elke bestelling via Trooper gaat er een bepaald percentage naar onze school. DE manier om eenvoudig extra centjes voor onze leerlingen te verzamelen.

Het is heel eenvoudig! Hier lees je wat je moet doen!

  • Je surft naar: www.trooper.be/victorvdw
  • Vervolgens klik je via die site door naar de gewenste webwinkel (vb Dreamland, JBC, Hema, Takeaway, bol.com, Coolblue,...).
  • Je betaalt zelf het gewone bedrag zoals normaal, maar de webwinkel stort een klein percentage door naar onze school. Jullie hoeven dus niets extra te betalen.

We wachten nog op promomateriaal van Trooper om dit volop te promoten en te communiceren naar alle ouders, maar ondertussen kunnen jullie al volop aan de slag.

Veel shopplezier! #vvdw #troopenmaar #onlineshoppen

trooper

 

Kinderburgemeester 2020-2021

We hebben een nieuwe kinderburgemeester! Proficiat Nisrine uit 6B!
Jij bent nu voorzitter van de kinderraad. Veel succes!

burgemeester