Nieuwtjes

Schoolstraat (20 september 2021)

Vanaf vandaag start onze school met het Schoolstratenproject. We zijn hierdoor de elfde Mechelse basisschool met een schoolstraat. Samen met het stadsbestuur, de ouders, de leerkrachten en de leerlingen zetten we ons in voor een vlotte en veilige toegang naar de schoolpoort.
Het charter voor veilige schoolomgevingen werd ook ondertekend. We sturen uiteraard bij waar nodig tijdens het verloop van het traject tot de kerstvakantie.

Uren schoolstraat:
Ma – vrij: 8u – 8u30
Ma – din – don – vrij: 15u – 15u30
Woe: 11u55 – 12u25

#schoolstraat #vvdw #veilignaarschool

schoolstraat

Strapdag (19 september 2021)

Vrijdag was het de vijftiende strapdag. Onze leerlingen hebben superleuke activiteiten gedaan in het teken van verkeer. Ook het mooie weer was van de partij. Bekijk hier de aftermovie met leuke sfeerbeelden.

#strapdag #laatdeautoeensthuis #vvdw #stappenentrappen

Wij zitten op Trooper!

Iedereen doet het wel eens: online shoppen! HET moment om Trooper aan jullie voor te stellen.

Bij elke bestelling via Trooper gaat er een bepaald percentage naar onze school. DE manier om eenvoudig extra centjes voor onze leerlingen te verzamelen.

Het is heel eenvoudig! Hier lees je wat je moet doen!

  • Je surft naar: www.trooper.be/victorvdw
  • Vervolgens klik je via die site door naar de gewenste webwinkel (vb Dreamland, JBC, Hema, Takeaway, bol.com, Coolblue,...).
  • Je betaalt zelf het gewone bedrag zoals normaal, maar de webwinkel stort een klein percentage door naar onze school. Jullie hoeven dus niets extra te betalen.

We wachten nog op promomateriaal van Trooper om dit volop te promoten en te communiceren naar alle ouders, maar ondertussen kunnen jullie al volop aan de slag.

Veel shopplezier! #vvdw #troopenmaar #onlineshoppen

trooper