Blog van Juf Ina

Het eerste leerjaar op uitstap naar Brussel

Op vrijdag 3 februari gingen de leerlingen van het eerste leerjaar met de trein naar Brussel. Eerst brachten we een bezoekje aan het muziekinstrumentenmuseum, waar we ontzettend veel verschillende soorten instrumenten zagen, zowel heel gekende als erg oude. We mochten zelfs op enkele instrumenten spelen. Nadien liepen we langs het Koninklijk paleis en Manneken Pis.

Bekijk onze prachtige foto's hier .

Klas: 

Sintstad L1A

Sintstad was de max! We zagen het speelgoed, we liepen door de fabriek waar de pakjes ingepakt en verdeeld worden, daarna namen we een kijkje in het kantoor van Sinterklaas en... we maakten zelfs een praatje met de goede man.

 

Bekijk de foto's van onze leuke dag hier.

Klas: 

Halloween in L1A

Pompoensoep maken, werken met een hamer, griezeldansjes rond de heksenketel, knutselen, een griezelversje leren en kijken naar een enge griezelfilm... We deden het allemaal op Halloween!

Bekijk onze foto's hier.

Klas: 

'Een leuke herfstdag' (Mixdag K3-L1)

Op woensdag 22 oktober werkten we klasdoorbrekend. De kleuters van K3A en K3B konden op die manier al eens kennis maken met de juffen van het 1ste leerjaar.

Schilderen, dansen, koken, spelletjes spelen,... rond het thema herfst, we deden het allemaal!

Klik op de link hieronder om de foto's te kunnen bekijken: https://www.flickr.com/photos/victorvdw/sets/72157648790098829/

 

 

Klas: